Het concept

 

Het concept

 

Speedsoccer is een vrijetijdssport die van het voetbal afgeleid is en met vijf spelers (vier spelers en een doelman) wordt gespeeld op een veld van 15 tot 20 meter breed en 25 tot 35 meter lang. Het veld wordt bedekt door kunstgras en omringd door boardingelementen die door de spelers kunnen worden gebruikt zodat de bal heel de match door in het spel blijft en de spelers voortdurend in beweging blijven.

Speedsoccer, ook indoor voetbal genoemd, is een sport die plezier (Enjoy), Fairplay en lichaamsbeweging (Fitness) combineert.

Van A tot Z …

 

Van A tot Z …

 

Foot Indoor analyseert uw behoeften, beantwoordt aan uw vereisten en stelt u oplossingen op maat voor, wat ook de grootte van uw projecten is.

We begeleiden u vanaf het idee om een Foor Indoor-centrum op te richten tot aan de opening ervan en zelfs daarna.

Onze expertise

Onze expertise

Foot Indoor verwezenlijkt indoor voetbalprojecten overal in Europe en de wereld.

We gebruiken hulpmiddelen en methodes die we tijdens onze jarenlange ervaring in deze activiteitensector ontwikkeld hebben. We verzorgen de volledige installatie van uw indoor en/of outdoor voetbalstructuur om de duurzaamheid van onze terreinen te kunnen verzekeren.

De structuur

 

De structuur

 

Foot Indoor installeert voetbalvelden op maat, aangepast aan uw indoor en/of outdoor ruimte. Al naargelang de beschikbare ruimte kunnen er meerdere terreinen naast elkaar ingericht worden, gescheiden door netten.

We leveren u een instapklaar terrein:

  • Minisoccerstructuur in de kleur van uw keuze
  • Zijnetten, vangnet en plafond
  • Board in gepersonaliseerde kleur
  • Kunstgras
  • Toegangspoort
  • Doelen, …

We bieden niet alleen velden aan maar ook een volledig gamma aan uitrustingen en accessoires voor uw voetbalcomplexen.

Centra die hun “minisoccer” willen omvormen tot een multisport/multifunctionele ruimte, moeten enkel modules kiezen om hun terrein uit te rusten voor eender welke sport: Bubblefoot, basketbal, volleybal, badminton, voetbaltennis en nog andere sporten.

Het is eveneens mogelijk om mobiele velden te installeren, zonder fundering in de grond, om zo een veld te kunnen plaatsen voor een evenement of in het zomerseizoen.

Grondbedekking - Speloppervlakken

in functie van uw behoeften en uw budget, we kunnen u op bestelling het speloppervlak van uw keuze leveren (bedekking en kleuren naar keuze). Kunstgras Voor voetbal met een maximaal spelcomfort, al dan niet ingestrooid, met een soepelheidslaag.

Indoor / Outdoor

De wanden van Foot Indoor werden speciaal ontworpen voor één gebruik:

– Binnen of buiten
– Permanent of tijdelijk

Dat varieert van een robuust systeem voor buitengebruik gedurende heel het jaar tot een mobiel systeem voor evenementen evenals ultracompacte oplossingen voor kleine ruimtes. Hoogkwalitatief materiaal staat borg voor een bron van spelplezier en een lange levensduur.

Maak uw sponsors bekend
De wanden kunnen bekleed worden met duurzame en UV-bestendige afdrukken. Hiermee kunnen uw sponsors gedurende vele jaren de aandacht van uw bezoekers trekken.
Dug out
Met deze uitrusting creëert u een echte stadiumervaring dankzij onze stadiumzitjes voor de vervangers in de wachtzone.
Videosysteem
Beleef opnieuw de sterke momenten van de match in uw centrum en op uw website.
Veiligheid
De “Foot Indoor”-structuur werd ontworpen met naleving van de veiligheidsnormen. Geen geplette vingers of scherpe hoeken die spelers of toeschouwers kunnen verwonden. De pijlers werden ontworpen om plat op de grond te rusten, er is dus geen struikelrisico voor de spelers.
Zijnet en daknet
Als aanvulling op het vangnet stellen we eveneens zij- en daknetten voor. Netten zonder knopen.
Projectoren/Light
Om een 100% stadiumervaring aan uw spelers te kunnen bieden, kunnen er led-projectoren worden geïnstalleerd. In functie van de grootte van het veld, de hoogte van de plafonds en uw vereisten.
Personaliseerbare kleur
Dankzij ons personaliseringssysteem, worden de structuren op maat gemaakt en volgens de gewenste RAL-code geverfd.
Scorebord
Hiermee kunnen de spelers de score van de match op elk ogenblik volgen.

Onderhoud

Onderhoud

Foot indoor verzorgt eveneens de dienst na verkoop en het onderhoud van uw sportieve structuur en grondbedekking om ervoor te zorgen dat de activiteiten nooit onderbroken worden.

Wegens spelcomfort en veiligheidsnormen, raden wij u aan om een onderhoudscontract af te sluiten.

« Het belang van het onderhoud van uw sportinstallaties »

Onze referencies

Onze referencies

Contacteer-ons …

Contacteer-ons …

Foot Indoor

 

Adres
 Rue de Ransbeek, 230 – 1120 Bruxelles

 Telefoon
 +32 (0)2 880 83 10

 Email
 info@footindoor.be

5 + 13 =